mandag 15. juni 2009

Therese og Tom Utforsker verden - drømmen går i oppfyllelse!


Therese og Tom utforsker verden. Det klinger fint i ørene våre. Reisefeberen har meldt sin ankomst; som små sommerfulger hos Tom, og Store Albatroster hos Therese. Ja, da vil vi si vi er i rute. Torsdagen bærer det avgårde. USA here we come!
Det er ca. to år siden vi begynte å snakke om å ta turen til USA. Da hadde Tom vært ei uke i San Fransisco i jobbsammenheng, og Therese var ganske sjalu for hun ikke fikk være med. Det første året var det bare småsnakk om at vi en gang skulle ta oss tid til å besøke det store landet på andre siden av "dammen", men i fjor begynte vi for alvor å planlegge turen. Vi klarte likvel ikke å bestemme oss helt for å hoppe i det, før Tom ga Therese flybilletter til New York i julegave.
Den hærlige sussebassen til Therese vet jaggu hva han skal gjøre!
Dermed var turen en faktum, og nedtellingen begynte på 158 dager. Nå er det 3 dager igjen!!!!!!!!!
Vi skal være lenge borte, og for å kunne ta familie, venner og bekjente med på turen vår, skal vi prøve å holde bloggen oppdatert mens vi reiser. Det veldig dyrt å holde kontakt via telefon, så vi fant ut at dette måtte være en grei løsning.

3 kommentarer:

 1. Kjæmpebra måte å holde åss her heime oppdatert på ka dåkker oppleve å finn på! Æ gler mæ tell å følle me på turen dåkkers!! Go tur dåkker toan!
  Klæm fra Sandra

  SvarSlett
 2. Tenk at dåkker virkelig skal reise tell USA!! Det beste ferielandet i hele verden!!! Husk å vente med shopping tel den 4. juli!!

  Æ har lagt bloggen dåkkers tel på min blogg. Håpe dåkker syns det e greit..

  Æ ønske dåkker en fantastisk ferie!!

  SvarSlett
 3. No føll vi med her frå Stranda, også. Håpe dokke får en fantastisk tur.

  SvarSlett