tirsdag 23. juni 2009

Gårdagen, og idag: Sea World

Siden vi ikke blogget i går, må vi begynne dagen med å gratulere pappaene våre med overstått. I går feiret feiret de fathers day her borte, så dermed feiret vi våre fedre.Idag har vi faktisk to dager å fortelle om. La oss begynne med gårdagen.

I går tok vi livet med ro ved bassengkanten her på hotellet. Deilig! Det var enormt varmt, godt over 40 grader, så vi var vel mer under vann enn over.. Til og med Tom, som aldri bader i syden, tilbrakte mesteparten av tiden i bassenget. Badenymfen Therese var jo overlykkelig over dette! :) Da kl. nærmet seg 15. 30 var det rett og slett så varmt at vi pakket sammen og inntok hotellrommet. Det var kanskje like greit, ettersom Tom ble mer og mer rosa utover kvelden. Solbrent? Hva er det for noe?

Vi spiste middag på hotellet, og var en snartur over gata for å handle brød og pålegg. Det var rett og slett så varmt til slutt at det var ikke værende ute. Dermed ble vi på hotellet, og tok tidlig kveld. Therese ble litt urven i magen, så det var nok like greit å holde seg i ro.

Siden vi bruker ganske mye tid på å finne opp dagens lekser og lærdommer, så må vi ta med de vi egentlig skulle ha på gårdagens blogg-innlegg:

Gårdagens lekse: Tom trenger mer enn solfaktor 15 første dagen kroppen er i sol på to år.

Gårdagens hva nordmenn bør lære av amerikanerne: Å lage solsenger. Vi bor på et middels bra hotell, og aldri har vi hatt så gode solsenger.

Gårdagens hva amerikanerne bør lære av nordmenn: Å lage dopapir. Velger å ikke kommentere det ytterligere.


Så tar vi dagen idag - Sea World

Tom var rød som en hummer da vi stod opp idag, og derfor bestemte vi oss for å ta turen til Sea World - enda en av de store fornøyelsesparkene her i Orlando. Denne gangen var det en park full av live shows med havet og dets beboere i fokus. I tillegg kunne man se krokodiller, delfiner, sjøløver, isbjørn, hval, otere, sel, pingviner mm. Hele parken og showene var utrolig godt gjennomført, og veldig underholdende for voksen, så vel som små barn. Bør oppleves!!!
I tillegg hadde parken et godt utvalg av Rollercoastere, og jaggu klarte ikke Therese å overtale Tom til å bli med i en av de. Da vognen vi satt i tok av fra podiet angret hun på det hele. Hun sier nå bare HYYYYYYLLLL, VRÆÆÆÆÆÆL!!! HJEEEEEEEELP!!!!!!!!!! Se bilde nedenfor!

Vi legger ved et par snutter som vi håper kan spilles av.

Slik ser vi ut i fritt fall!!!!!!! Det føltes i allefall som et fritt fall! Therese trodde hennes siste time var kommet. Tom er blitt brun!Snutt fra Sea World - show med spekkhoggere.


Snutt fra Sea World - show med delfinerOg helt til sist:Dagens lekse: Rollercoastere er MYE mer skummel enn de ser ut til å være!


Hva nordmenn bør lære av amerikanerne: Å lage fornøyelsesparker. Dette kan de!


Hva amerikanerne bør lære av nordmenn: Å lage annet brød enn loff. Det finnes andre kornsorter enn hvete!2 kommentarer:

 1. Tjohei!! D såg kjæmpearti ut me Sea World!! Grethe sei at vi må dit en dag...så her e d vell bære å byinne å spare:-S
  Kos dåkker videre og hold åss oppdatert!! Ska ta dataen me åss t Bulgaria så vi kainsje kainn følle me videre!!
  Ciao;)

  SvarSlett
 2. Æ føle at æ e med dåkker tell USA. Det e så artig å læse bloggen og æ flire godt.. Fine bilda.
  Adios... mamma

  SvarSlett