lørdag 12. juni 2010

5 dager igjen!!!!!!!!!!!!

Vi starter med noen gratulasjoner, det er mange som har bursdag nå i juni:
Vi gratulerer tante Mona, onkel Ståle, Sandra, Lina, Mamma Laila, Sander og Mamma Gørill!!

Jaaaaa, eller egentlig vil vi skrike JIPPI!!! for nå er det bare 5 dagen igjen til vi vender snuten sydvestover. Torsdag 17. juni starter ferden, vi har altså bare 3 arbeidsdag igjen før vi legger ut på reisen. Og prøv å jett om vi er klare for ferie.. ferie, sol, varme og ekstrem livsnyting på høyt nivå. Aaahh som vi skal kose oss. Vi er egentlig allerede i feriemodus, oppe til langt på natt så vi må ha oss en liten lang middagskvil på ettermiddagen for å klare å holde døgnrytmen. Livet er herlig!

Planene for pakking av kofferter er allerede lagt, sommerklær er prøvd, et par nye shortser er kjøpt til Tom, og ja vi skal ikke legge skjul på at d har blitt noen nye hyr til Therese også. Pga behov for jevn brunfarge satser Therese i år på litt stroppeløs stil, noe som er ganske nytt for henne. Hun er egentlig forberedt på å føle seg litt uvel, ja man kan nesten si litt darrig på ferie. Hva gjør man ikke for å bli fint til bryllupet? Neida, det er vel mest bare uvant for henne. Ellers er frysyrene våre frisert, solkrem, aftersun og andre apoteknødvendigheter kjøpt inn.. og ja, la oss ikke glemme aloe vera gel'n - det er forventet noen dager med hummerfarge, så vi er godt forberedt. Det eneste vi ikke har avklart helt enda i forbindelse pakkinga, er hvordan vi skal begrense antallet sko som Therese vil ha med seg. Per idag er hun oppe i 6 nødvendige par, så vi jobber med å redusere antallet til 3-4 par. Vi får se, vi får se.. selv mener hun jo at siden Tom bare trenger 2-3 par med seg, så brude det jo være plass i hans koffert til et av hennes par.. hmm.. tanken hennes er ikke så dum. Vi får se, vi får se..

17. juni starter altså ferden, Tromsø-Oslo-London-New York-Orlando. Vi skal overnatte ei natt i New York før ferden går videre tidlig på morgenkvisten fra New York til Orlando. Vi når altså målet 18. juni, og Tom har allerede planene klar for å anskaffe seg iPad samme dag. Den søte sukkerklumpen til Therese (ja, vi snakker enda om Tom) har virkelig jobba med seg selv denne våren for å motstå fristelsen til å gå til anskaffelse av iPad her i Norge hvor den koster omtrentlig dobbelt så mye som i Usa, og vi må vel si han har gjort en formidabel jobb med seg selv! Men iPad-sprengen hans er nok med på å fremkalle reisespreng hos han også, han som ellers er så rolig at ei mygg kunne stukket han på nesen uten at han reagerte på det. Nå drømmer han om den neste hver natt, kan tro han er klar for å få seg nytt leketøy. Jaja, arti for ungan! Therese må jo innrømme at hun også gleder seg til å få låne leken til Tom. 18. juni håper han å ha den på plass.

20. juni kommer tante Beathe med familie også til Orlando for å feriere. De skal ikke bo på samme hotell som oss, men det blir likvel veldig koselig å ha litt selskap på ferie. De er jo avslappede typer de også, så det ligger an til mye moro og fliring.
Ellers ser vi frem til mye solslikking, shopping, og fornøyelsesparker. Orlando er underholdningsmekka, så vi forventer å ikke kjede oss på reise.

Vi fortsetter nedtellingen, husrydding, klesvask og arbeid helt til onsdag, så tar vi ferie. Jippi!! Vi ses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar