lørdag 8. mai 2010

Tom&Therese utforsker verden fortsetter...

Jajaja, det er lenge siden, men vi begynner på han igjen nå.

Endelig har vi bekka mai måned, og sommeren nærmer seg med stormskritt. Woiwoi så gla vi er for det! :)



Men før vi går videre må vi bruke en linje eller to på å GRATULERE ALLE MED DAGEN!! HURRA FØRR 17. MAI!!!! Vi feirer dagen med å heise flagget og måkke vekk kattesjitn som er kommet frem når snøen har tint. Måtte alle få en like fin dag!


I sommer har vi masse på agendaen:



Første reisen er allerede overstått. Vi har tilbrakt dagene før nasjonaldagen i Bodø, hvor familie og venner har vært samlet for å feire konfimasjonen til søskenbarnet til Therese, Hanne Parelius. Vi reiste nedover på kvelden onsdag 12. mai, og sjekka inn på Radisson Blu. Ah, hotellivet er hærlig! Dagene ble brukt til å feire konfirmasjonen, traske i butikkene, spise god mat og drikke, besøke familien, og det man bare må ha med seg når man besøker Bodø: Flymuseet. Det som imponerte Therese mest på Flymuseet var at de faktisk har klart å få sånn gammel-lukt i dette museet hvor det bare et utstilt fly og andre metallsaker. Ja, vi snakker om sånn gammel-lukt som det er i vanlige bygdemuseum. Imponerende! Det må kun være i Norge at man klarer å få dette til på et FLY-museum. Ja, vi må si det igjen, på et F L Y museum. Eneste luktendringa vi fant der var i et gammelt "Sydenfly" hvor plasten i innredningen enda luktet av dameparfyme. Man kan jo bare tenke seg til den intense parfymelukta som har vært på reisene ettersom det enda hang igjen i plasten - ja i plasten, det var ikke noe veggtilveggteppe på gulvet eller stolene som man skulle tro hadde absorbert duftene. Det var i plasten. Blæh! Ellers greit å ha fått med seg - been there, done that.

Vi vendte snuten nordover igjen på kvelden 16. mai. Vi måtte jo hjem igjen slik at vi fikk heist flagget idag.


Sommerferien vår går i år, som i fjor, til USA. Forskjellen i år er at vi skal forholde oss bare til Florida, og det gleder vi oss til. I utg. pkt tenkte vi bare på en vanlig chartertur til middelhavet, men etter litt om og med kom vi frem til at vi heller legger turen til Florida hvor vi kan få både opplevelser og sol. I tillegg er det grønt og fint i naturen der, og hotellene har mye høyere standard enn i "syden". I det store og det hele så får vi mye mer for pengene over there - og det liker vi jo.


Reisesprengen har uten tvil funnet sin plass i vågvegen, og vi gleder oss ekstra i dag 17. mai, det betyr nemlig at det er bare 1 mnd igjen til reise. 17. juni vender vi snuten mot sydvestligere strøk. Skal bli deilig!


Oi, vent litt, må gå å vekke Tom, kl er jo passert 1.. Strax tilbake.. Tilbake igjen, med en sprudlende Tom i hælene.



Ja, for å fortelle mer om ferieplanene. Turen går til Orlando, noe som kanskje overrasker litt for de som har lest fjorårets ferieblogg hvor omtaler byen som Been there - done that. Men vi understreker at det var ut fra den typen ferie vi var på. Orlando er ikke en nødvendighet på en sånn roundtrip som vi var på, men når vi i år hadde bestemt oss for en "syden" ferie, så passer Orlando perfekt. Klimaet er varmt, omgivelsene frodig, opplevelsene mange, og resortene er bra der borte. Vi gleder oss veldig, og har kjøpt hotell via hotwire.com. Det er jo litt spennende å kjøpe hotell uten å vite sikkert hva man får før man har betalt. Dvs, man får jo vite standarden og hvilke fasciliteter (Therese merker at hun ikke vet hvordan dette ordet skrives) som er på hotellet før man velger det. Vi fikk Omni Resort at Champinons gate Orlando. Det ligger i Disney Celebration Area, så det er ikke så langt fra parkene vi vil besøke når vi er det. Her kan dere se hotellet:

http://www.omnihotels.com/findAHotel/OrlandoChampionsGate.aspx



Vel, vi kan jo ikke avsløre alle godsakene idag, så for å oppsummere: Vi skal på ferie, vi gleder oss, vi teller ned, og vi skal nå ut kose oss i godværet.


HURRA FOR 17. MAI!!!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar