onsdag 27. juni 2012

Welcome to sunny Florida!

Der var det tørket støv av tastaturet og klargjort for litt lett blogging i ferien for å oppdatere de der hjemme som ønsker å høre fra oss innimellom. I fjor ble det ikke tid til blogging på ferien, men vi prøver oss igjen i år.

Mandag la vi ut på tur fra Tromsø med kurs for Washington DC. Flyturene gikk kjempefint og det føltes som et lite vips og så var vi fremme. Vi hadde booka oss inn på et hotell ikke langt fra flyplassen for natta siden vi skulle reise videre derfra neste morgen allerede. Vel fremme på hotellet fikk vi oss en liten overraskelse da vi switcha på tv og dumpa inn på ei værmelding og så at det var tropisk storm i Florida. Velvel, det vet vi jo kan skje siden det er hurricane seson her nede nå. Heldigvis var ikke Orlando blant de mest utsatte områdene. Det er det nordlige Florida som er hardest rammet med store oversvømmelser som vi tydelig kunne se fra flyet. Det har også vært noen tornadoer i området sør for Tampa (Tampa er ca 1 time med bil fra her vi bor). Flyturen nedover fra Washington til Orlando gikk veldig fint. Kapteinen opplyste at det var ventet turbulens pga uværet her nede, og vi måtte ha på setebeltene stort sett hele veien, men det var bare korte perioder med litt risting i flyet. Vi var et par timer forsinka fra Washington, og landa ca kl. 1700 lokal tid. Som venta var det litt vind i lufta, og noen regnskurer å se, men også sola titta frem innimella. Vel fremme her vi skal bo i Highlands Reserve kunne vi se at det har vært sterk vind og regn da det lå et par avrevne greiner på veien, og vannstanden i bassenget vårt er ekstra høy.  Etter vi ankom huset har været vært greit med litt regn i natt. Debby (stormen) ble nedgradert i går kveld til en tropisk depresjon, og herfra og ut skal været lette, og fra fredag skal det være tilbake til normalt med sol og varme. Har allerede sett sola litt i dag, og håper på mer.


God morgen Florida. Bassenget er godt oppfylt.


Det har regnet godt i natt, regndråpene hang tunge i nettingen i morges. 


Så langt er ferien herlig, og nå skal jeg skynde meg ut for sola titter frem mellom skyene. 2 kommentarer:

  1. Hipp hipp Hurra!! Nå blogges det fra denne kanten av verden igjen!! 4. året på rad til Unaiten!! Snakk om å få dilla!! Jeg skjønner dere godt og følger dere selvfølgelig på ferden!!

    Kos dere maks!!!!! Stor klem fra Ellen :-)

    SvarSlett
  2. D e jo, akkurat som du sa, d beste ferielandet! :)

    SvarSlett