torsdag 28. juni 2012

DRAMA I POOLEN!!!

OMFG det var drama i poolen i går. Etter ei laaang natt sto vi opp til oppholdsvær, og behagelige varmegrader. Vi var raskt ute for å inspisere poolen, for dagen var lovende med tanke på bading. Vi ante fred og ingen fare, da Therese oppdaga den, den DØDE FROSKEN som fløt på bunnen i det dypeste området av bassenget: HYYYYYL!!! Therese er jo snar å innta rollen som "Kvinne i nød" og krevde at Tom måtte få fjernet dritten mens hun trippet rundt på bassengkanten sjokkert over funnet. Og det er klart at Clark Kent er jo raskt på letten når Lois Lane er i nød. Supermannen forsvant inn i huset igjen, og var snart tilbake, godt bevæpnet med en hagespade, tydelig klar til å redde sin kvinne. Og Supermann skuffer jo aldri! Etter noen heller tvilsomme arbeidsstillinger ved bassengkanten, kunne Supermann stolt vise frem skurken: fisket opp på hagespaden lå den der stein dø. Stakkaren hadde drukna. Den neste problemstillingen som dukker opp i en slik situasjon, er jo hvor skal man gjøre av froskeliket. Joda, Supermann vet råd og kommanderer Therese, som såvidt klarer å stå på egne ben etter all dramatikken, til å åpne døra ut til hagen. Supermann møter blikket til Therese, smiler, og svinger spaden elegant slik at den døde frosken flyr ut døra og ut i hagen mellom hustene. Og vips, Supermann har reddet Lois Lane igjen. Panikken roer seg, og vi har ikke lenger noe DØD-FROSK-PROBLEM.


DØD FROSK på bunnen av bassenget


Supermann har fanget skurken.


Det var gårdagens drama. Resten av dagen var bare kos, og da EM-kampen begynte klarnet været slik at Therese kunne slikke sol mens Tom så på kamp. Har dog ikke hærtes å bruke bassenget enda, det er fullt av døde insekter etter uværet som har vært den siste uken. I dag kommer den er bassengtekniker og skal rengjøre det til oss. Kvelden tilbrakte vi ute på bassenområdet, med litt hvitvin i glasset, og hver sin gode bok. 


Kveldskos ute i varmen. Supermann leser ei god bok.


Da klokka runda 8 på morgenen i dag ble Therese vekt av solstrålene som lurte seg inn gjennom lamellene. Ryggen hennes syntes vi hadde sovet lenge nok nå, og med det været som ventet ute, så var det helt greit å stå opp så tidlig. Det gikk ikke lang tid før Tom kom luskende ut etter henne. Så her sitter vi ute og nyter stillheten og morgensola som varmer opp. Gresset på golfbanen er nesten hvitt av nattens fukt, og noen golfbiler haster forbi. Vi følte vi var tidlig oppe, men det er faktisk noen som er ut å spiller golf allerede. MorgenstundDenne lille krabaten bor innafor nettingen her på uteområdet sammen med oss. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar