søndag 12. juni 2011

Snart ferietid, og bloggen har fått en facelift

Jess, det nærmer seg jammen ferietid igjen nå, og da er det tid for å tørke støv av penna og blåse liv i feriebloggen vår. Det er enda 4 og ei halv uke igjen til vi drar, så nå skrives det mest bare for å få sluppet ut noen sommerfuggler, det kan jo fort bli for fullt i magen til Therese.
Vel, som en del av årest ferieforberedelser så har vi gitt bloggen vår en facelift, og må vel si oss fornøyd med det. Det er alltid godt med litt forandringer. Eller?

Ferien i år går, ikke overraskende, til USA igjen. Herlig ferieland. I 4 uker skal vi nyte livet over there, med hovedbase i Orlando i Florida. Det vil si at vi bor litt utenfor Orlando i et område som heter Davenport. Herfra skal vi styre det meste av ferien, før vi setter kursen for Washington D.C og skal være der tre dager før vi reiser hjem til Norge igjen.
Nytt av året er at vi har leid oss et hus, og vi må si vi er veldig spente på om det vil stå til forventningene våre. Vi har ikke erfaring med å leie feriehus, men har bare hørt positive ting fra andre som har prøvd det ut. Dermed tenkte vi som så, la gå - hopp i det. Det gjør jo nesten ferien litt ekstra spennende. Og vi må jo si at det skal bli godt å ha egent kjøkken og litt større rom å boltre oss på når vi er såpass lenge på reise.
Vi har også utvidet reisefølget vårt i år. Erik (Tom sin yngre bror) og Anne - Lise (besta til Therese) skal reise sammen med oss, og det gleder vi oss skikkelig til. Tenk som vi skal kose oss.


Her er huset vi har leid, så gjenstår det bare å se om vi er blitt lurt eller ikke :)
Huset har 5 soverom med tv o.l., 3 bad som skal være knyttet til de store soverommene. Vi er litt spente på å se hvordan det er lagt opp. Uanz så er det jo bra at man ikke blir gående oppå hverandre. Det er to stuer, kjøkken, diningroom, kontor, og gamesroom med biljard og airhockey. Eget basseng og boblebad, med utsikt over en golfbane. Vi tror vi kommer til å få det flott her.
I Lenken under er det flere bilder.
http://www.tropicalescapevacationhomes.com/vacation-rental-home.asp?PageDataID=33690


Slagplanen for ferien er å ta ting litt som det kommer. Har leid bil så det skal tilbakelegges noen miles før vi reiser hjem igjen. Planen er å besøke Key West og Miami noen dager. Det er jo store avstander så det blir nok noen timer i bilen. Vi hadde jo en plan om å besøke Key West da vi var i Florida i 2009, men pga dårlig vær dro vi ikke lenger sør enn til Miami den gangen. Derfor har vi en plan om å få det gjennomført i år. Ellers blir det vel litt farting til vestkysten av Florida for å sjekke ut strendene der. Huset vi leier ligger nesten midt mellom kystene, så det er ca bare 1 times kjøring enten vi vil bade i atlanterhavet eller i mexicogulfen. Så får vi se om bading i havet går bedre i år enn i fjor... Går ikke nærmere inn på det.
Vi har også bestemt oss for å arrangere 4 stjerners middag mens vi er det borte. Hver sine dager til å servere 3 rettes middag til hverandre, og så blir det vel en premiepott som deles ut til en vinner. MMMmmm sier vi bare :)

Uansett, wiiiii som vi gleder oss til å reise.

3 kommentarer:

  1. ta no å bruk ei skrift som vi svaksynte kan tyde.

    SvarSlett
  2. Æ skal selvfølgelig følge med her!!! Kos dåkker masse med planlegginga... og tenk at dåkker skal tel USA igjen... det huset så helt fantasisk lekkert ut!!

    Hyggelig at dåkker har blåst liv i bloggen igjen førresten!!

    SvarSlett